Pőcz Réka diéta testalkat olvasói levél edző válaszolMa egy olvasói levélre szeretnék reagálni. Ilyen és hasonló levéllel, megkereséssel naponta találkozom: súlyproblémáink vannak annak ellenére, hogy veszettül diétázunk...

A Levél így szól:

"Szia! Neharagudj, hogy zavarlak! Szeretnék kérdezni pár dolgot. Van egy kis gondom a testemmel. 178,5 cm vagyok és 75-77 kg között mozgok. A felszedett kilók nem mennek le, bármit is próbáltam ki. Világ életemben sportoltam, 4 éves korom óta. Előtte sosem volt ezzel gond. Kipróbáltam étrendváltozást is, amit csak találtam az interneten, de semmi nem segít. Ebben szeretnék segítséget kérni. Amilyen bomba formában vagy hátha tudnál nekem ajánlani valamit. Előre is köszönöm!"

Kedves Levélíró, Én, személy szerint nem hiszel a divat-diétákban, és a médiában terjengő fogyi-tippekben. A jó hír az, hogy van megoldás. Méghozzá úgy, hogy a következő adatokat elküldöd nekem az e-mail címemre:

  • születési dátum
  • vércsoport
  • betegség, allergia, ételintolerancia, sérülések
  • vitamin, táp.kieg.
  • 7 napod: minden falat & korty (keléstől fekvésig órára pontosan)

Miután kiértékeltem az általad küldött adatokat, felveszem veled a kapcsolatot, és egy konzultáció keretein belül megbeszéljük, hogy mi szükséges ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Ez volt mára a Kell a test!, ha bármi kérdésetek van, írjatok a kellatestblog@gmail.com-ra és iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra, ahonnan hetente frissülő videóinkból megtudhatjátok, hogyan edzetek helyesen. Megtaláltok még minket Instagram-on és Facebook-oldalunkon! SZIASZTOK!