Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jön a nyár, kell a bicepsz

Benji megmutatja a helyes koncentrált bicepsz gyakorlatot, amit minden edzőteremben el tudtok végezni. Korábbi videóinkat itt érheted el:

0 Tovább

Diétás Túrógombóc eperrel a mai forrósághoz

Ugye ti is megsültök ma? Na akkor egy kellemesen fogyasztható és gyorsan elkészíthető ételt mutatunk mára. 

Orsa instagramján vagy saját weboldalán megnézheted sütijeit.

Hozzávalók:

  • 25 g kukoricadara
  • 125 ml zsírszegény tej
  • 125 g zsírszegény túró
  • 2 db kukoricás abonett, de mivel sikerült rosszat levennem a polcról és natúr helyett sósat vettem, így kreatívan zabpelyhet használtam
  • 1 ek fahéj, édesítő(én mézet használtam)
  • fél citrom reszelt héja
  • eper+epres light joghurt öntetnek

Első lépés, hogy a tejből és a kukoricadarából nagyon sűrű tejbegrízt főzünk. Ha elkészült, ízlés szerint ízesítjük a megfelelő édesítővel. Mivel én mézet használtam, ami folyékony, ezért szórtam bele egy kis Dr.Oetker-féle gyümölcsös műzlit is. Utána hozzáadjuk a túrót, reszelt citromhéjat és az 1 ek fahéjat. Ez utóbbi elhagyható. Végül mint kókuszgolyót összegyúrjuk. A kukoricás abonettet porrá zúzzuk, serpenyőben megpirítjuk és beleforgatjuk a gombócokat.  Sajnos nekem ki kellett találnom helyette valami mást. Mivel töménytelen mennyiségű zabpehely hever itthon, így ez adta a túrógombóc bundáját. Epres light joghurttal és friss eperrel kínálva isteni finom!

0 Tovább

Szürreális testépítés

A belga művész és divatfotós, Kurt Stallaert fotósorozatával egy olyan alternatív és szürreális világba vezet el minket, ahol a nők, a férfiak és a gyerekek úgy néznek ki, mint akik már születésük pillanatában súlyzókkal a kezükben estek volna ki az anyaméhből. Furcsa, de egyben lenyűgöző képek.

Szürreális fotók egy olyan világról, ahol mindenki testépítő - 1. kép

Szürreális fotók egy olyan világról, ahol mindenki testépítő - 2. kép

Szürreális fotók egy olyan világról, ahol mindenki testépítő - 7. kép

0 Tovább

Hormonkezeléssel lett olyan, mint Amerika Kapitány

A 25 éves Danny May láttán ma már eláll az emberek (főleg a lányok) szava, hiszen a srác szuperhősökéhez hasonlóan izmos testtel büszkélkedhet. Néhány éve viszont még korántsem így nézett ki: több mint 30 kilóval kevesebbet mutatott alatta a mérleg, és egyáltalán nem volt izmos. "Mindenki nőtt és erősödött körülöttem a haverjaim közül, csak én voltam pici és vékony. Nem értettem a dolgot, ezért felkerestem az orvosomat, hogy kikérjem a véleményét" - mesélte Danny nemrég egy interjúban. A doki pedig rövidesen a dolgok végére is járt: Kallmann szindrómát állapított meg a srácnál, aminek röviden a lényege, hogy szervezete nem termel tesztoszteront.

Az akkor 20 éves liverpooli fiúnak azt javasolta a doktor, hogy injekciók formájában vigye be a szervezetébe a férfihormont, amit kéthetente kapott meg (250mg-ot adtak minden második héten). A kezelés elég lassan hatott, az első években nem is érzett különösebb változást, de 5 év elteltével már szép és látványos az izomzata.

danny2.jpg

Danny mára több mint 30 kilót hízott. Beiratkozott a helyi konditerembe, ennek köszönhetően a felszedett kilók nagy részét izomzat formájában sikerült magára építenie. Az edzés mellett a táplálkozására is odafigyel: naponta hétszer eszik, kis adagokban egészséges ételeket fogyaszt. Összesen napi 6000 kalóriát visz be a szervezetébe.

danny10.jpg

A suliban mindig csúfolták, és barátnője sem volt, hiszen 20 évesen még olyan volt a teste, mint egy 11 éves kisfiúnak. Élete egyik legnagyobb égésének azt tartja, amikor a családjával egy étteremben ünnepelték a 18. születésnapját, és a pincérnő a gyerekmenüt ajánlotta neki az étlapról. "Az állt ott: 10 év alatti gyerekeknek: Majdnem elsüllyedtem szégyenemben" - emlékezett vissza. Manapság már így néz ki, de még mindig nem mer csajozni, mert belül még ma is egy félénk kisfiú maradt.

danny1.jpg

"Büszke vagyok a testemre. Sok évnyi kemény munka után olyan izmos vagyok, mint egy szuperhős" - mondta Danny, akit sokan Amerika Kapitányhoz hasonlítanak. A képregények és filmek szuperhőse a Super Soldier Serum segítségével alakult vézna katonából izmos, erős, gyors szuperkatonává. "Amikor a régi ismerőseim meglátnak, nem hisznek a szemüknek. Tudják, hogy ugyanaz az ember vagyok, de a testem változása láttán ledöbbennek. Akik pedig a suli óta nem láttak, biztos, hogy nem ismernek meg" - nyilatkozta. (Forrás: )

danny3.jpg

6 Tovább

Reggelire: jóféle omlett zabpehellyel

Ha van időd reggel, és szeretnél egy jó adag fehérjét, kis szénhidráttal beverni, akkor próbáld ki ezt a receptet! Benji nagy kedvence, Dani ízlésvilágával vegyítve.

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 3 evokanál zabpehely
  • só,bors
  • fél fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

1. Keverd össze jól a hozzávalókat.
2. Melegítsd fel a serpenyot.
3. Használj kókusz olajat zsiradéknak . Ha már felhevült a serpenyo mehet bele a cucc.
4.Ha az egyik oldal megsült fordítsd meg!

Jó étvágyat!

0 Tovább

Kell a test!

blogavatar

Testedzéssel, életmóddal foglalkozunk.

Like!

KÖVESS!