Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit eddzek magamon? Mutatunk 3 alapgyakorlatot, amit a kezdők is elvégezhetnek

Mészáros Dániel gyakorlat

Dani összeszedett 3 olyan alapgyakorlatot, amit a kezdőknek azért érdemes ismerni, mert meglehetősen sok izmot átmozgatnak és a későbbi gyakorlatok az itt megtanultakra is alapoznak. Ha érdeklnek további gyakorlatok, akkor csekkold korábbi videóinkat!

0 Tovább

Mészáros Dániel: Ezért kezdtem el blogolni

Sziasztok! Miért kezdtem bele a blogolásba? Mert szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni azoknak, akiknek erre igénye van. Nagyon fontos nekem, hogy amit csinálok, az pozitív hatással legyen a környezetemre. Tényleg. Simán lehetnék bármi más, de én emberekkel szeretek foglalkozni. Úgyhogy itt a munkám során szerzett tapasztalataimat és az életmóddal kapcsolatos gondolataimat fogom megosztani veletek. Gyakorlati és elméleti problémákról, megoldásokról posztolok majd. A célom az, hogy minél több embert érdekeljen az egészsége és kezdjen el aktívan és tudatosan sportolni.

Benjivel közösen fogunk nektek segíteni abban,hogy fejlődjetek és tanuljatok új, hasznos dolgokat a fitnesszel kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, akkor a kellatestblog [kukac] gmail [pont] com címre várom leveleitekt.

0 Tovább

Milyen a helyes planking? Megmutatjuk!

Mostanában nagy divat több edzőteremben is, hogy az arcok lemennek plankingelni a földre, de sokan nagyon helytelenül csinálják és ezt nem tudják magukról. Mi most megmutatjuk, ti pedig, ha ismertek ilyen embert, csak simán toljátok át nekik ezt a videót.

0 Tovább

Benji válaszol: szedjek-e táplálékkiegészítőt?

Sokan szokták feltenni a kérdést, hogy edzés közben mikor, mit és meddig érdemes szedni a tápplálékkiegészítők közül? Benji éppen ezért leült és elmondta, mit gondol a témáról, csekkoljátok a videót.

Korábbi gyakori kérdéseink:

0 Tovább

Benji válaszol: Mikor kardiózzak, edzés előtt vagy után?

Edzés előtt vagy után érdemes inkább kardiózni? Nem egyértelmű, így ezek előnyeiről és hátrányairól beszél ma Benji.

0 Tovább

Kell a test!

blogavatar

Testedzéssel, életmóddal foglalkozunk.

Like!

KÖVESS!